De Malelande Amersfoort
Ouders

Peuterschool

Peuterschool voor kinderen van 2 tot 4 jaar

De Malelande heeft een peuterschool van Partou in de school voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Met onze peuterschool brengen we alle voorzieningen met betrekking tot onderwijs en kinderopvang van 2 t/m 12 jaar samen. Door onze actieve samenwerking, creëren we een ononderbroken ontwikkelingslijn.

Samen spelen

Op de peuterschool spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen en op hun beurt wachten. Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool.

Soepele overgang

Het kan voor kinderen spannend zijn om voor de eerste keer naar school te gaan. Kinderen van de peuterschool zijn al gewend aan de schoolomgeving en de medewerkers helpen ze bij een soepele overgang naar de basisschool. Dit wordt o.a. gedaan door het samenspelen met de kinderen van groep 1/2 op ons schoolplein.

Informatie

Voor informatie kunt u binnenlopen op onze locatie aan de Juttepeergaarde of bellen met Partou (088 – 2357500).

Kennismaken met De Malelande?

Bent u voor uw kind op zoek naar een goede basisschool in de buurt? Wij nodigen u van harte uit te komen kennismaken. Schoolleider Jos Houtveen of onze teamleider Eva Geerdinck neemt de tijd om u alles over de school te vertellen, u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Mail ons 033 – 4564410  Route