De Malelande Amersfoort
Ouders

Uw kind aanmelden bij De Malelande

U kunt uw kind bij De Malelande aanmelden, door het aanmeldformulier op de pagina downloads te downloaden en in te vullen en naar ons toe te sturen. U kunt ook de administratie bellen en dan wordt het aanmeldformulier naar u toegestuurd. Om de aanmeldings- en toelatingsprocedure van onze school te kijken kunt u klikken op de volgende link procedure aanmelding en toelating

Wennen

Als uw kind vier jaar wordt en bij ons op school komt, mag uw kind vijf keer komen wennen in de aanloop naar zijn/haar verjaardag. Enkele maanden daarvoor ontvangt u een uitnodiging met de data van de wenochtenden.

De periode vlak voor de zomervakantie is minder geschikt om te wennen. Kinderen die binnen een periode van zes weken voor de vakantie vier jaar worden, starten na de zomervakantie. U ontvangt hier vroegtijdig een brief over, of de school neemt telefonisch contact met u op. De kinderen die in de zomervakantie jarig zijn, starten ook gelijk na de zomervakantie.

Verhuizen

Voor kinderen die vanuit een basisschool instromen, kunt u de school bellen voor een kennismakingsgesprek met de directeur of teamleider. Daarna wordt er door de intern begeleider contact opgenomen met de school waarop uw kind zit en wordt er gekeken in welke groep uw kind het best geplaatst kan worden.

Kennismaken met De Malelande?

Bent u voor uw kind op zoek naar een goede basisschool in de buurt? Wij nodigen u van harte uit te komen kennismaken. Schoolleider Jos Houtveen of onze teamleider Eva Geerdinck neemt de tijd om u alles over de school te vertellen, u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Mail ons 033 – 4564410  Route