De Malelande Amersfoort
Opvang

Opvang

Peuterschool

De Malelande heeft een peuterschool van Partou in de school voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Op de peuterschool spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten… Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool!

Onze unieke samenwerking zorgt voor een gemakkelijke overgang naar school als uw kind 4 jaar wordt.

Voor informatie kunt u binnenlopen op onze locatie aan de Juttepeergaarde of bellen met Partou (088 – 2357500).

Voorschoolse opvang (vso)

Wanneer u vroeg naar uw werk moet en geen mogelijkheid heeft uw kind om 8.30 naar school te brengen, kunt u vso overwegen. Hier kunt u uw kind vanaf 7.00 uur brengen. Een vso-medewerker zorgt er vervolgens voor dat uw kind op tijd in de klas is.

Wij werken samen met twee aanbieders van vso in Nieuwland. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met hen opnemen.

Ska kinderopvang  – 033 – 4701303   www.ska.nl
Partou – 088 – 2357500  www.partou.nl 

Buitenschoolse opvang (bso)

Als de school uitgaat, stemmen wij af met de medewerkers van de verschillende bso’s en de kinderen gaan vervolgens naar hun locatie.

Voor kinderen is de bso de plek om te doen wat ze leuk vinden. Het is tenslotte hun vrije tijd! Ze drinken wat, vertellen wat er is gebeurd op school en dan… lekker spelen! Ze kunnen kiezen wat ze willen doen, want na schooltijd is het tijd voor ontspanning.

Onze partners Ska en Partou bieden een ruime mogelijkheid voor buitenschoolse opvang. Partou heeft ook een locatie in onze school. De beide aanbieders differentiëren qua leeftijd en aanbod op de bso, zodat u kan kiezen voor wat het best bij u en uw kind past. Om de mogelijkheden te bespreken of een rondleiding in te plannen, kunt u contact met ze opnemen:

Partou – 088 – 2357500  www.partou.nl 
Ska kinderopvang  – 033 – 4701303   www.ska.nl

Kennismaken met De Malelande?

Bent u voor uw kind op zoek naar een goede basisschool in de buurt? Wij nodigen u van harte uit te komen kennismaken. Schoolleider Jos Houtveen of onze teamleider Eva Geerdinck neemt de tijd om u alles over de school te vertellen, u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak

Mail ons 033 – 4564410  Route